Sluiten

Geen standaard meubels meer, maar alles op maat. Bepaal zelf of samen met ons uw gewenste materialen, kleuren en ontwerp. Ook een 3D-tekening behoort tot de mogelijkheden. U zult zien dat het betaalbaar is.

EIGEN MEUBELS LATEN MAKEN IS HELEMAAL VAN DEZE TIJD

Hoe gaat het in zijn werk?

Zet uw idee├źn, maten en eventuele foto's op papier en maak een vrijblijvende afspraak. Aan de hand van de gegevens en ons gesprek kunnen wij u een richtprijs geven. Zitten we op een lijn, dan volgt een definitief ontwerp en een definitieve prijs.


Zakelijk als Particulier

KLAY is een moderne meubelmakerij, die ambachtelijke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Met 30 jaar ervaring zijn wij een begrip in de interieurbouwbranche. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, uitvoeren en plaatsen van veel verschillende oplossingen binnen de interieurbouw voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De afgelopen dertig jaar hebben wij een professionele reputatie opgebouwd.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Dit staat bij ons voorop! Naast milieu, veiligheid en een prettige werkomgeving, werkt KLAY uitsluitend met vakkundige en gediplomeerd personeel.

PARTICULIER ZAKELIJK Privacyverklaring Cookieverklaring